Atelier Het Weerhuisje

wonen ~ cadeaus ~ workshops
_______________________________

 
HOME

nieuws

ATELIER

PRODUCTEN

BESTELLEN

WORKSHOPS

CONTACT

GASTENBOEK


 

 

 

 

 

 

Atelier Het Weerhuisje/2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Weerhuisje, en hoe 't allemaal begon ...

 

 

Er was eens een weervrouwtje. Ze woont in een heerlijk huis in een landelijk, klein dorp in het Noorden van het land, samen met haar weerman en twee 'kleine' weervrouwtjes. Als de zon schijnt is het weervrouwtje druk in haar tuintje aan het werk. Maar met slecht weer zit ze binnen; ook daar verveelt ze zich nooit! Het liefst is ze bezig om mooie dingen te maken: van stof, papier, verf en hout. Op een gegeven moment heeft ze zoveel spullen, misschien wel een beetje t veel! Het Weerhuisje raakte langzaam vol. Wat nu? Weerman heeft een goed idee! Hij maakt voor haar een mooi atelier in het tuinhuisje. Zo krijgt het weervrouwtje haar eigen knusse knutselplekje, waar ze volop nieuwe creatieve ideen krijgt. Ze gaat vervolgens achter haar computer zitten en ontwerpt deze website.

Een sprookje?? Daar lijkt het wel op, maar toch is het waar gebeurd!

Het verhaal gaat nog verder: het ateliertje wordt na ruim een jaar al snel te klein voor alle creaties. Dus weerman pakt wederom zijn gereedschap en maakt er een prachtig kamertje bij, waar alle producten mooi kunnen worden uitgestald. Om het sprookje compleet te maken, komen er in het Weerhuisje ook nog een knus keukentje, waar de bezoekers een kopje koffie of thee kan worden aangeboden, n een toilet in nostalgische stijl.

Onlangs is er alweer volop geklust. Het ateliergedeelte is fors uitgebreid. Het is nu een heerlijk ruime en lichte werkplek.

            

         

 

 

Terug naar homepage